Om oss

Studio mics

+ 35 år av erfarenhet!

Vår erfarenhet har lärt oss att din frisyr representerar din personlighet, så du kan slappna av och låta oss ta hand om din frisyr, vi vet vad vi gör. Vi lyssnar, rådgör och presenterar en idé om ditt hår, kommer med tips och om hur du ska sköta ditt hår efter ditt besök hos oss. Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen och att du naturligtvis ska komma tillbaka till oss. Så du och ditt hår är det viktigaste för oss.

Team StudioMics

Jessica

Lina

Ewa

Susanna

Stressad?

Är du stressad i vardagen? Behöver du en stund för dig själv? Då har du kommit rätt i vår salong vill vi få dig att komma ner i varv med några minuters avkopplande skalpmassage som har hälsofrämjande egenskaper. Lättar på din huvudvärk, spända muskler och stress samt ökar blodcirkulationen som bland annat kan motverka håravfall.

Mina frågor?

Vi vill att du ska kontakta oss för råd och funderingar kring ditt senaste besök, eller hur skulle jag använda den här produkten? Vi blir vägleder dig gärna med frågor om ditt hår etc, få feedback samt ha kontakt med dig mellan dina besök hos oss.

Vad händer sen?

När det gäller styling, kommer vi gärna med tips om hur du kan förändra och vara kreativ med din nya frisyr. Vi arbetar alltid med, och rekommenderar produkter anpassade för ditt hår och din vardagsrutin. 

Image

Team StudioMics

Hårfrisörer

Ewa
EwaÄgare/Frisörewa@studiomics.se
Frisör, frisörmästare. Medlem i Sveriges frisörföretagare.
Jag är en hästtokig frisör som brinner för allt inom yrket! Efter över 40 år, fortfarande hungrig. Kurser har det blivit genom åren, både i Sverige och utomlands och fler blir det!! Jag har oxå utbildat elever vilket har varit väldigt lärorikt. Att få ha sitt intresse som arbete är fantastiskt! Den 1/2- 2020 Blir det 40-års jubileum som salongsägare. Min mindfulness hittar jag hos mina tre hästar.
Susanna
SusannaFRISÖRinfo@studiomics.se

Susanna: Varenda kundmöte är unikt. Jag heter Susanna Kangosjärvi och kommer från och med första maj 2022 att börja jobba på Studio Mics. Jag började som frisör 2003 och tog min gesäll 2007. Arbetade sedan som frisör fram till 2012 innan jag tog en paus på tio år. Nu är jag tillbaka och ser fram emot att skapa i hår igen. Jag älskar att arbeta med färger och för mig är varenda kundmöte unikt och spännande. Jag är även utbildad lashlift- & browlift artist och gör dessa behandlingar på salongen. När jag inte är på Studio Mics sitter jag i min silversmedja och skapar smycken som jag också säljer på salongen. Min fritid spenderar jag ihop med familjen och våra hundar, promenerar gärna i skogen eller åker båt på Siljan.

Jessica
JessicaFRISÖRjessica@studiomics.se
Specialitet: Färning & uppsättningar. Jag började studera till frisör på Frisörcentrum i Falun hösten 2015 och gjorde mina 3 000 utbildningstimmar och tog slutligen Gesällbrev i oktober 2018. Färg och uppsättningar är det jag brinner lite extra för. När jag inte står med saxen i handen så gillar jag att hitta på äventyr med familjen och att inreda och renovera hemma.

Lärling Studiomics. Lina går 3:a året på sin frisörutbildning, finns på salongen onsdag - fredag. Utför alla behandlingar till reducerade priser. Handledning av rutinerade frisörer. 
Ring för bokning

Image
Image
© 2018 Studio Mics - design dinsida.nu