Studio mics

+ 35 år av erfarenhet!

Vår erfarenhet har lärt oss att din frisyr representerar din personlighet, så du kan slappna av och låta oss ta hand om din frisyr, vi vet vad vi gör. Vi lyssnar, rådgör och presenterar en idé om ditt hår, kommer med tips och om hur du ska sköta ditt hår efter ditt besök hos oss. Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen och att du naturligtvis ska komma tillbaka till oss. Så du och ditt hår är det viktigaste för oss.

Ida

Jessica

Nanna

Team StudioMics

Ewa

Alma

Stressad?

Är du stressad i vardagen? Behöver du en stund för dig själv? Då har du kommit rätt i vår salong vill vi få dig att komma ner i varv med några minuters avkopplande skalpmassage som har hälsofrämjande egenskaper. Lättar på din huvudvärk, spända muskler och stress samt ökar blodcirkulationen som bland annat kan motverka håravfall.

Mina frågor?

Vi vill att du ska kontakta oss för råd och funderingar kring ditt senaste besök, eller hur skulle jag använda den här produkten? Vi blir vägleder dig gärna med frågor om ditt hår etc, få feedback samt ha kontakt med dig mellan dina besök hos oss.

Vad händer sen?

När det gäller styling, kommer vi gärna med tips om hur du kan förändra och vara kreativ med din nya frisyr. Vi arbetar alltid med, och rekommenderar produkter anpassade för ditt hår och din vardagsrutin. 

Image

Team StudioMics

Hårstylister

Frisör, frisörmästare. Medlem i Sveriges frisörföretagare.
Jag är en hästtokig frisör som brinner för allt inom yrket! Efter över 40 år, fortfarande hungrig. Kurser har det blivit genom åren,både i Sverige och utomlands och fler blir det!! Jag har oxå utbildat elever vilket har varit väldigt lärorikt. Att få ha sitt intresse som arbete är fantastiskt! Den 1/2- 2020 Blir det 40-års jubileum som salongsägare. Min mindfulness hittar jag hos mina tre hästar.
Specialitet: Tuffa frisyrer och färgning
Jag gjorde min utbildning på Frisörcentrum i Falun som vuxen. Efter 3 000-timmar som lärling på salong så gjorde jag min Gesäll. Älskar att klippa och färga, och brinner lite extra för korta tuffa frisyrer och herrklippningar. Från och med hösten 2019 ska jag även ha min första trainee/elev vilket ska bli väldigt roligt och lärorikt. På min fritid så är jag helst ,med min man och våra barn eller tränar. Har fått ett nytt intresse som är Thaiboxning som verkligen har blivit en glädje i mitt liv.
Specialitet: Herrklippning & Uppsättningar
Jag utbildade mig till frisör på Frisörcentrum i Falun. Något jag älskar lite extra inom mitt yrke är Herrklippningar men även uppsättningar. På min fritid är jag med min familj och  sysslar mycket med färg och form som hobbykonstnär.
Jessica
JessicaFRISÖRjessica@studiomics.se
Specialitet: Färning & uppsättningar
Jag började studera till frisör på Frisörcentrum i Falun hösten 2015 och gjorde mina 3 000 utbildningstimmar och tog slutligen Gesällbrev i oktober 2018. Färg och uppsättningar är det jag brinner lite extra för. När jag inte står med saxen i handen så gillar jag att hitta på äventyr med familjen och att inreda och renovera hemma.
StudioMics
StudioMicsfrisörerinfo@studiomics.se
Studiomics - din hårstylist!

Lärling Studiomics
Jag heter Alma Jonasson och ska nu till hösten börja på Leksands gymnasium. Inriktningen jag valt är frisör lärling, jag kommer då att utöva min praktik hos Ida på Studio Mic’s 3 dagar i veckan. Jag är snart 16 år och älskar att träna och att fixa med hår.